Träningsläger i Halmstad

Det var en helg med gyldene väder som femkamparna gästade Halmstad och Luftvärnsregementet.

Lägret började på kvällen den 16:e februari med inkvartering och cirkelträning med inriktning på spänst i idrottshallen.

Under lördagen började femkamparna med löpskolning lett av löparlegenden Jan Lejde och därefter blev det kaststyrkeövningar med farbror Tony.

Efter lunch blev det skytteträning med rikets mest rutinerade tränare Michael Normann varpå femkamparna fick en genomgång i prestationspsykologi av lektor John Jouper. På kvällen lades simhinderbanan i vattnet på arenabadet och därefter var det välförtjänt vila. 

Söndagen inleddes med simträning tillsammans med f.d. landslagsmannen Peter Pettersson och lägret av slutades sedan med träning i längdkast och diverse praktikaliteter innan var och en åkte hem till sitt.

Tack SMKF för ett fantastiskt anordnat läger!